Mijn verhaal

Ik ben Tessa Puspa Bekkers, geboren in Bangladesh en geadopteerd. Als kind ging ik vaak uit mezelf midden op de dag slapen omdat ik moe was. Achteraf gezien was ik toen al hoog sensitief en overweldigde de wereld mij. Na mijn MBO diploma kwam ik in het bedrijfsleven terecht. Ik kwam er niet tot mijn recht, had vaak hoofdpijn en ik ben uiteindelijk in een burn out beland. Toen ik bij een massagetherapeut terecht kwam werd ik daar heel ontspannen en veel gelukkiger van. Er was aandacht voor mij als mens en mijn gezondheid stond centraal. De volledige lichaamsmassage deed elke keer weer mijn hoofdpijn verdwijnen, ik kreeg meer energie en ervaarde meer innerlijke rust. Dat wilde ik zelf ook leren om mensen te helpen! Inmiddels ben ik een gecertificeerd Klassiek Masseur, heb ik een yoga docentopleiding en meerdere cursussen binnen de transcedente meditatie gevolgd.

Om mezelf te oriënteren heb ik op veel verschillende plekken massages ontvangen. Soms erg fijn, maar regelmatig werd ik er onrustig van. De olie werd te snel aangebracht, de strijkingen gingen gehaast, de handdoeken werden ruw neergelegd. Daarom neem ik ruim de tijd en heb ik alle aandacht voor jou. Open staan voor mensen en hun mooie verhalen maakt mij een goede luisteraar. 

Vaak hoorde ik dat mijn rustige karakter, zachte stem en positieve energie een rustgevend effect had op mijn omgeving. Inmiddels heb ik ontdekt dat dit het pad van mijn leven is. Mensen helpen te ontspannen en tips en adviezen geven over een gezonde bewuste leefstijl. Mijn doel op deze mooie aarde is dat dames meer ontspannen zijn (in het gezinsleven), gelukkiger aan het werk zijn, energie hebben om te sporten en de vele voordelen van massage en yoga ontdekken.