Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage, ook wel klassieke massage genoemd, is één van  de oudste massagevormen. Tijdens deze massage gebruik ik verschillende massagetechnieken. Door deze verschillende technieken ontstaat er een reactie die tot herstel, evenwicht en vernieuwde energie leidt. Het vermindert stress, verhoogt je weerstand, versoepelt de spieren, verbetert de bloedcirculatie, verwijdert afvalstoffen, je slaapt beter, verbetert je concentratie en maakt je gelukkiger. Een massage stimuleert de aanmaak van endorfine en oxytocine. Deze lichaamseigen stofjes verhogen je geluksgevoel. Daarnaast brengt het je lichaam in een diepe ontspanning tot een bijna meditatieve staat. Ik maak gebruik van langzame vloeiende bewegingen.

Indien gewenst kunnen we voorafgaand aan de massage samen een paar yoga oefeningen doen. Zodat je je nog makkelijker kunt ontspannen tijdens de massage en optimaal kunt genieten. 

“Meteen bij binnenkomst voel ik me prettig en op mijn gemak bij Tessa. Wat een fijne lieve vrouw. Ik kom voor een ontspanningsmassage en die doet zijn naam eer aan! Vanaf de eerste aanraking voel ik me relaxt en steeds verder ontspannen. Elke handeling en aanraking gebeurt zorgvuldig en met aandacht, met liefde zelfs. Het voelt alsof ik mee mag in een meditatie van Tessa, ik hoef niks te bedenken of te doen, alleen te voelen en te volgen. Ik voel letterlijk en figuurlijk de warmte vanuit haar handen, wat een fijne energie. Dames, gaat allen naar Tessa! Dit cadeautje moet je jezelf gunnen”.
Femke H.